Torontossa toimiva sijoituspäällikkö 3iQ Corp. pyrkii keräämään lisärahoitusta tarjoamalla valtion tarjoaman julkisen kaupankäynnin kohteena olevalle Bitcoin-rahastolle (QBTC.U) kaupankäynnin Toronton pörssissä.

Tänään julkaistussa lausunnossa, jossa eritellään yksityiskohtaisesti sijoitusjakauma, kerrotaan, että 3iq: n hallinnoima rahasto myy jopa 1 050 000 A-osuutta kerätäkseen noin 25 200 000 dollaria eli noin 19,3 miljoonaa dollaria

Luokan A osuuksia tarjotaan hintaan 24,00 C $ / yksikkö, mikä on suotuisa hinta kuin eilinen päätös TSX: n hintaan 30,38 C $. 3iQ: n suljettu bitcoin-rahasto tarjosi aluksi luokan A ja F yksiköitä 10 dollaria. Yhä useamman ostajan houkuttelemiseksi vähimmäishankinnoille ei asetettu rajoituksia.

„Luokan A osuuksien tarjoushinta määritettiin siten, että se ei ole laimentava viimeisimpään 5. marraskuuta 2020 laskettuun A-sarjan osuuden nettovarallisuuteen, johon lisätään edustajan palkkio ja tarjouksen kulut“, yhtiö selittää.

Huolimatta siitä, että kauppaa käydään Kanadan pörssissä ja jota hoiti kanadalainen sijoitusrahastojen hoitaja 3iq Corp, sijoituksen arvo on ilmoitettu Yhdysvaltain dollareina

3iQ hallinnoi jo kahta yksityistä sijoitusrahastoa – 3iQ Bitcoin Trustia ja 3iQ Global Cryptoasset Fundia – jotka aloitettiin yksityisenä sijoituksena, joka on tarkoitettu vain akkreditoiduille ja institutionaalisille sijoittajille Kanadassa. Aiemmin tänä vuonna 3iQ ilmoitti 3iQ Bitcoin Trustin sulautumisesta Bitcoin-rahastoon ja jakaa rahaston B-luokan osuuksia esitteen mukaisesti.

Pörssissä käyvät tuotteet tarjoavat osakkeenomistajille suoran altistumisen bitcoin-arvolle. Lunastamattoman sijoitusrahaston tavoitteena on myös saavuttaa pääoman arvostus pitkäaikaisen omistusstrategian avulla.

Valituksen jälkeen 3iQ on aiemmin saanut Ontario Securities Commissionin hyväksynnän tarjota Bitcoin-rahastonsa kanadalaisille sijoittajille . Syyskuussa se on myös nostanut Bitcoin-rahastonsa Gibraltarin pörssissä, jolla pyritään laajentamaan sijoittajakuntaansa Kanadan alkuperäisen listausalueen ulkopuolelle.

Tukeakseen rahastoa 3iQ kertoi käsittelevänsä säännellyn sijoitusrahaston hinnoittelua, säilytystä, tarkastusta ja yleistä etua koskevia kysymyksiä. Se toimii rahaston sijoitus- ja salkunhoitajana, kun taas New Yorkissa sijaitseva salausvaihto Gemini Trust hoitaa rahastossa olevien bitcoinien säilyttäjän tehtäviä.

3iQ myös yhteistyössä varainhoitajan VanEckin kanssa kehittää Bitcoin-vertailuarvon yhteistyössä VanEckin MV Index Solutionsin kanssa, joka on säännelty indeksitoimittaja kryptovaluuttaindeksien ja datasarjojen kehittämisessä.