Bitcoin handelde onder het weerstandsniveau van $ 10.400, op het moment van de pers. Als het erin slaagt het niveau terug te vorderen als ondersteuning, zou het naar het noorden kunnen stijgen naar $ 11.200, en daarmee de rest van de markt meesleuren. Verder, terwijl de vraag van Ontology steeg vanwege het verdienen van WING-tokens, vertoonde Dogecoin tekenen van bearishness en leek het op weg naar een nieuwe waardedaling.

Bitcoin handelde op $ 10.341, op het moment van de pers, en net onder het weerstandsniveau op $ 10.400

De Volume Profile Visible Range toonde aan dat als BTC het niveau van $ 10.400 zou terugwinnen, het snel zou kunnen stijgen naar $ 11.200, aangezien er recentelijk niet veel handelsactiviteit in deze zone was.

Het Point of Control voor Bitcoin Circuit zoals benadrukt door de VPVR, was $ 11.745. De afgelopen maand was $ 11.800 een belangrijk niveau, aangezien BTC dit niveau gebruikte als springplank om de vorige keer boven $ 12.000 te klimmen.

$ 10.200 kan ook dienen als een belangrijk ondersteuningsniveau, terwijl $ 10.000 tot nu toe sterk is verdedigd door BTC.

Als opeenvolgende handelssessies voor BTC boven $ 10.400 sluiten, kan dit ertoe leiden dat kopers ingrijpen na een sluiting boven het weerstandsniveau

Ontologie boekte sterke winsten toen het langs zijn verzetszones voer. Op het moment van schrijven handelde het tegen $ 0,84, nadat het enige weerstand had ontmoet rond de $ 0,85-zone.

Verder liet de DMI zien dat er een sterke opwaartse trend gaande was. De ADX (geel) was ruim boven de 20, terwijl de + DMI (blauw) ook boven -DMI (roze) lag.

De ontwikkelaars van Ontology hebben Ontology altijd aangeprezen als een blockchain met hoge doorvoer. Vorige week bracht Wing, een DeFi-platform gebaseerd op Ontology, zijn whitepaper uit . Voor hetzelfde, waren er tokens ter waarde van $ 67,99 miljoen gestort in de Wing Flashpool, op het moment van de pers om WING-tokens te verdienen.

DOGE vertoonde een verborgen bearish divergentie toen de prijs lagere highs maakte, terwijl de RSI (momentumindicator) hogere highs op de hitlijsten noteerde. Dit werd ook benadrukt door de witte trendlijn, waarbij de RSI een neutrale waarde van 50 liet zien.

DOGE was op het moment van schrijven voorbij zijn ondersteuningsniveau gedaald op $ 0,0032 en handelde op $ 0,0027.

Een dergelijke bearish divergentie zou er voor kunnen zorgen dat DOGE verder op de hitlijsten zakt om support te vinden rond het $ 0,0026 level.