Het Luxemburgse Blockchain Lab lanceert de Luxemburgse Blockchain-week

Luxemburg, 30 maart 2021 – De Luxemburgse Blockchain-week is een conferentie van één week die wordt georganiseerd door het Luxemburgse Blockchain Lab, het enige contactpunt om het blockchain-ecosysteem in Luxemburg te consolideren en te federeren.

Het Luxemburgse Blockchain Lab en zijn vijf oprichters Infrachain – Lëtzblock, The LHoFT, LIST en SnT – zijn van mening dat de acceptatie van blockchain-technologie een aanzienlijke impact zal hebben op ons dagelijks leven. Ongeacht de branche, blockchain geeft toegang tot diensten die voorheen niet toegankelijk waren.

Het doel van het Luxemburgse Blockchain Lab is om de belofte van Blockchain te vertalen naar concrete resultaten

De lanceringseditie van de Luxemburgse Blockchain-week biedt een uniek ontworpen programma van één week met concrete blockchain-toepassingen in verschillende sectoren die cruciaal zijn voor Luxemburg en Europa: logistiek, gezondheid, technologie, onderzoek en ontwikkeling, financiën, publieke sector, klimaat, digitale activa . Het publiek krijgt een uniek overzicht van het potentieel van de technologie en de impact ervan op burgers en bedrijven.

De Luxemburgse Blockchain-week is vereerd met de steun van de premier van Luxemburg, Xavier Bettel, die de inauguratietoespraak zal houden, en van minister van financiën Pierre Gramegna, die de keynote van de financiële stroom zal presenteren.

De Luxemburgse Blockchain-week vindt plaats van 26 tot 30 april in een digitaal formaat, dat wereldwijd toegankelijk zal zijn.

De Luxemburgse Blockchain-week wordt gesponsord door Infrachain, Lëtzblock, The LHoFT, LIST, SnT en Nomadic Labs.

Het Luxemburgse Blockchain Lab is verheugd Boston te verwelkomen als gaststad van het evenement. De Boston Blockchain Association zal bijdragen aan inzichtelijke discussies door hun ervaring uit de Verenigde Staten van Amerika mee te nemen.

De tickets zijn gratis om iedereen toegang te geven tot de kennis over blockchaintechnologie en zijn hier te vinden: www.blockchainweek.lu .

Bettel zei:

“Blockchain draait niet alleen om cryptocurrencies, maar ook om ons te helpen onze doelstellingen voor duurzame ontwikkeling te bereiken, onze gezondheidsgegevens te beveiligen en veerkrachtigere toeleveringsketens mogelijk te maken. Ik ben verheugd om de blockchain-succesverhalen van Luxemburg te zien tijdens de blockchain-week van dit jaar. Het is verbazingwekkend om te zien wat we kunnen bereiken als we onze krachten bundelen achter een alliantie als het Blockchain Lab. „